INFO

Wie zijn wij?

Wij zijn een kleine rijschool die kwaliteit voorop stelt. Wij zijn een familiebedrijf en rijden met één instructeur. Verder vinden wij het belangrijk dat jij als leerling het ook leuk vindt en dat je je thuis voelt bij ons. Je kunt ervan uitgaan dat wij ons uiterste best doen om jou op te leiden tot een veilig bestuurder. Dat doen wij met veel enthousiasme.

Onze werkwijze.

Na het eerste contact nodigen wij je uit voor een gratis proefles/intake van 90 minuten. Tijdens deze proefles/intake krijg je alle informatie die je nodig hebt en maak je ook een start met je rijlessen. We geven je daarna advies wat voor jou de mogelijkheden zijn. 

 Het is altijd aan te raden om al voorafgaand aan de gratis intake/proefles te bedenken wat je allemaal wilt vragen.

Je hebt bij ons uiteraard altijd dezelfde instructeur die natuurlijk in het bezit is van de vereiste papieren. 

Wat je nog meer moet weten.

Voordat je praktijkexamen mag doen moet je eerst je theorie-examen hebben gehaald. Hoe je je hierop kunt voor bereiden lees je op de pagina "Theorie". Je kunt je theorie-examen aanvragen bij het CBR door hier te klikken. Eventueel kunnen wij dit tegen een kleine vergoeding ook voor je regelen. Let op! Om je theorie-examen aan te vragen moet je een geldige DigiD hebben. Die heb je nodig om het examen te reserveren. Mocht je DigiD zijn verlopen of heb je er nog geen klik dan hier. verder moet je er voor zorgen dat je ons toestemming geeft om voor jou een praktijkexamen aan te vragen. Dat kan je doen door hier te klikken. Je vind al deze links ook nog terug onder de knop "Belangrijke links".